Последно објавени

Кога ќе те претепа сопствениот народ, не можеш да бидеш херој, може само да си предавник

Словенечки „Каварна Хајек“: Кога ќе те претепа сопствениот народ, не можеш да бидеш херој, може само да си предавник Денот на борбата против окупаторот, 27 април 2017 год., кој во Словенија ги разгорува духовите поради [… продолжи …]

Приказна за една љубов

Таа рече: Немаш убаво тело. Тој почна да спортува и стана успешен спортист. Таа рече: Не си доволно храбар… Тој отиде мировник во Авганистан и се врати со орден за храброст. Таа рече: Глуп си. [… продолжи …]

Log In / Register status

You are not logged in.

За заедничка Македонија

За заедничка Македонија

Македонија е наша земја, а не туѓа платформа
#ЗаЗаедничкаМакедонија

Објави свој текст на Колеви

Колеви и на…

КОЛЕВИ -МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

МУЗИЧКИ ИЗБОР

audio
Тажна љубов, среќна песнаby Тамара Тодевска

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Издвоено

#Мисла
"Не може да го изгубиш тоа што никогаш не си го ни имал.
Не може да го задржиш тоа што не било твое.
​Не може да го запреш тој што не сака да остане."
#Виц
- Мамо како настанал човекот?
- Господ го создал.
– А зошто тато вика дека настанал од мајмун?
– Татко ти си кажува за неговата фамилија, јас за мојата.

Мојата Македонија

Мојата Македонија