Игра

ти
во моите очи
јас
на твоите усни

во твоите дланки
јас
на моите трепки
ти

ти
во јас
во ти
јас.

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Како да препознаете лажни пријатели?

Замислете дека имате пријател/ка, некого што го сакате и кому се доверувате, а таа личност всушност има негативни чувства према...

Close