Кога мајката ја фали ќерката…

– Таа е супер дете, беше најдобар ученик, најдобар студент… Всушност, има многу нешта од кои се откажа, но ги заврши студиите во дозволениот рок и беше една од петте најдобри во генерација. Веднаш се вработи во една приватна, голема компанија. Почна како референт, па успеа да се доближи до шефот…сега е помошник на директорот. Сепак, целата мака и жртвувањето на крајот се исплатеше. А, како се твоите деца?

– Па, и мојата ќерка е швалерка на еден газда на приватна компанија, само јас не знам да го раскажам тоа толку убаво како ти…

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
20 смешни цитати за бракот

„Во секој случај, оженете се. Ако наидете на добра жена, ќе бидете среќни. Ако наидете на лоша, ќе станете филозоф.“...

Close