Љубов значи…

Многу е кажано за љубовта.

Што значи љубов? Љубов може да биде  и …

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Писмото на Чарли Чаплин до неговата ќерка

Моја девојко, Сега е ноќ, една Божиќна ноќ. Сите невооружени воини во мојата мала тврдина заспаа. Не се будни ниту...

Close