Љубов е…

Да мечтаеш
да сониш
да леташ
да тониш.

Да простуваш
да грешиш
да молчиш
да тешиш.

Да замрзнуваш
да грееш
да плачеш
да се смееш.

Среќа
тага
вистина
лага.

Но пред се’
љубовта е…
Да сакаш
да љубиш
да ризикуваш
да ГУБИШ!

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
АСОЦИЈАЦИЈА

Усни......Бакнеж.. Прегратка..... Љубов....чиста...слободна.. Сон...илузија... Момент....Вечност... Срека....тага.... Насмевка.......солзи.... Вистина......лага.... Храброст.....Страв... Посакување..... Средба.....Разделба... Јас.....Ти.....

Close