Природата и уметноста заедно

Кога ќе се спојат природата и уметноста  тогаш настануваат  вистински  ремек дела.

 

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
СТРАНЕЦ

КАКО ОТУЃЕН БРАН, ЗАПЛЕТКАН НА БРЕГОТ НА СОНОТ ВО НЕПРОБОЈНАТА МРЕЖА НА НОЌТА ГО ФАЌАМ ВЕТЕРОТ ДА ГИ РАСПНЕ ЕДРАТА,...

Close