Кога гласно разговарате на јавно место

Видето е снимено на аеродром, но ситуацијата може да се сретне на било кое јавно место кога во ваша близина  некој  разговара толку гласно што несакајќи  вие го слушате или едноставно не можете да го игнорирате разговорот.

Е кога и некој друг ќе разговара гласно, а при тоа разговорот е идентичен на вашиот,  ситуацијата и рекациите можете да ги видете на видеото:

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Парадоксот на нашето време

PARADOKS NAŠEG VREMENA Paradoks našeg vremena je da  imamo veće zgrade, ali kraće živce;  šire puteve, ali uže vidike; trošimo više, a...

Close