Уредување тераси

Дури и најмалите тераси можат да се направат  удобен и стилски уреден простор

За многу од нас, терасите во нашите станови се само место каде што  чуваме  велосипед или  други  работи и предмети кои  поретко ги користиме. Но, со малку оригиналност и работа, терасата може да се трансформира во омилено место во станот.

Еве некои предлози кои можат да ви помогнат да  создадете простор за живеење од вашите соништа, од местото од кое  што можеби најмалку се очекува дека е можно.

terasa 1

terasa 2

terasa 3

terasa 4

terasa 5

terasa 6

terasa 7

terasa 8

terasa 9

terasa 10

terasa 11

terasa 12

terasa 13

terasa 14

terasa 15

terasa 16

Ваш коментар на предлозите?

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
АСОЦИЈАЦИЈА

Усни......Бакнеж.. Прегратка..... Љубов....чиста...слободна.. Сон...илузија... Момент....Вечност... Срека....тага.... Насмевка.......солзи.... Вистина......лага.... Храброст.....Страв... Посакување..... Средба.....Разделба... Јас.....Ти.....

Close