Венчален прстен – видео

Зошто венчаничкиот прстен се носи на четвртиот прст од раката и што симболизираат прстите?

Краток приказ преку симболиката на прстите. Пробајте и сами.

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Сонувам полн фрижидер, а за доручек немам ништо

Писмената задача на еден средношколец ја замолкна цела Србија на момент. Ученик од средното Угостителско училиште одговараќи на тема за...

Close