Дрвени буриња како декорација во дворот

Сончевите денови се пред нас, а тоа значи дека поголем дел од слободното време ќе го поминуваме надвор во дворовите и на терасите.

Затоа, ви претставуваме неколку идеи како можете од старо дрвено буре да направите декорација.

Ако имате дрвено буре, наместо да го фрлите размислувајте креативно но и еколошки, па вратете го во својот живот.

Постојат многу начини како да ги искористите старите дрвени буриња за да го украсите дворот, може да ги претворите во саксии, столчиња и маси…

Се надеваме дека ќе ја “уловите“ инспирацијата од следните фотографии.

drevni burinja kako dekoracija vo dvorot 01

drevni burinja kako dekoracija vo dvorot 02

drevni burinja kako dekoracija vo dvorot 03

drevni burinja kako dekoracija vo dvorot 04

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Венчален прстен – видео

Зошто венчаничкиот прстен се носи на четвртиот прст од раката и што симболизираат прстите? Краток приказ преку симболиката на прстите. Пробајте...

Close