Генијални пакувања за храна

За просечниот потрошувач, пакувањето на храната не е ништо повеќе од неопходно зло кое ги одржува производите безбедни – тоа не постои за човек да му се восхитува и да го цени, па поради тоа најчесто завршува во ѓубрето веднаш штом се испразни кутијата.

За некои иновативни дизајнирани пакувања, тоа не мора да биде случајот како што можете да видите во продолжение:

#Пакување за колачи

 

# Пакување за кикирики и повеќе од тоа

 

# Кесичката за чај може да биде и вака декоративно практична

 

# Пакувањето за чипс  може да се користи како чинија

 

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet