ДЕЛОВНА ПОНУДА

Стојан сакал да има секс со колешката од сметководство, арно ама таа имала дечко …
Еден ден Стојан станал нестрплив па отишол и и рекол: “Да ти дадам 100 евра па да завршиме работа”. Ама цурата рекла НЕ.
Стојан и рекол: “Ќе бидам брз. Ќе ги оставам парите на подот, ти ќе се наведнеш и ќе завршам пред ти да ги собереш парите од подот”…
За момент колешката се замислила и му рекла дека прво да се посоветува со својот дечко … Му се јавила на дечкото и му раскажала за предлогот.
Дечкото и рекол: “Прашај го за 200 евра, собери ги парите мнооогу брзо да нема време панталоните да ги соблече”!

Picture

Тогаш колешката се полакомила за парите и ја прифатила понудата. Дечкото чекал пола час да му се јави девојката …
Конечно по 45 минути дечкото и се јавува и ја прашува што се случило што не му се јавила порано?
Девојката му одговорила: „Свињата употреби монети“!

ДЕЛОВНА ЛЕКЦИЈА:
Секогаш провери ја деловната понуда во целост до детали пред да се полакомиш па да наебеш!!!

Picture