Наместо да го искара неговата мајка направила нешто генијално

Повеќето родители би ги искарале своите деца поради тоа, но оваа мајка направила нешто друго.

Нејзиниот син на ѕидот нацртал зелена куќичка. Меѓутоа наместо да го казни својот син, мајката на цртежот ставила рамка, а под него додала налепница со потпис, како што тоа се прави на вистинските уметнички дела во галериите.

Нејзиниот маж ова го споделил со своите следбеници на Твитер и го напишал следново:
– Децата ќе прават работи кои не смеат да ги прават, но исклучително помага кога ќе се ожените за личност која има смисла за хумор – пренесува тој.