Кога се разделија

Тогаш кога се разделија остана неговата гордост, нејзината тврдоглавост.
Пропуштена шанса и дадено ветување.
Имаа се, а избраа ништо.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet