Блажо и Мара

– Маро, зaшто Ристо е во шкафот?

– Чека автобус Блажо.

– Ама глуп одговор?

– Да бе, твоето прашање да не е паметно.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet