Не се јавува

-Ало,тате ми пукна гумата на колата,не знам што да правам.На телефон го барав дечкото,ама не се јавува.
-Па каде ти е резервата?
-Епа и он не се јавува…
🤔😂🤣

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet