СЛАТКА ОСВЕТА

Денот на венчањето е највпечатливиот ден за  невестата и младоженецот. Тоа е ден кога посебно се подготвуваат да изгледаат  најубаво и се разбира да го  го кажат  судбоносното „да“.

Но во ова видео се случува нешто неочекувано и  за невестата овој величенствен ден ќе се претвори во ноќна мора.

Кога свештеникот го започнува говорот, младоженецот го прекинува и го замолува да каже неколку збора за својата избраничка, а девојката е изненадена незнaејќи за што се работи. На крајот, на гостите им вели да го отворат пликот под нивните седишта и да го видат неговиот поклон кој го подготвил за нив. Девојката само се смее незнаејќи што им подготвил. Плико му дава и на кумот.

Како завршува церемонијата погледнете понатаму во видеото.

Ова е инсерт од филмот „Уметност на патувањето“ со сјајна порака на сите за верност кон своите партнери доколку не сакаат да им се случи на пример нешто вакво.