Кој нема таблет нека си копира

Со воведување дигитализација на учебниците во копирниците не можеш на ред да дојдеш поради  новите европски ненормалности: кој нема таблет нека си копира.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet