Божиќна магија на аеродром

Аеродромоте за време на празниците, посебно за Божиќните, се преполни со патници. Секој некаде брза, вознемирени лица, изгубен багаж. Но, канадската авиокомпанија WestJet на своите патници во 2013 година им приредува вистинска божиќна магија.

Патниците на аеродромот на виртуелниот Дедо Мраз му ги кажуваат нивните божиќни желби, а што се случува понатаму погледнете во видеото.