Нови времиња, нови генерации…

Нови времиња, нови генерации…
ЉУБОВТА е само статус
СРЕЌАТА е само мит
ЛАГАТА е ново лице на вистината
да бидеш зафркнат е ЖИВОТЕН СТИЛ.