АСОЦИЈАЦИЈА

Усни……Бакнеж..
Прегратка…..
Љубов….чиста…слободна..
Сон…илузија…
Момент….Вечност…
Срека….тага….
Насмевка…….солзи….
Вистина……лага….
Храброст…..Страв…
Посакување…..
Средба…..Разделба…
Јас…..Ти…..

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Ден

Ден Цвет денес нема да ти подарам, оти тој во корен пресечен ќе биде и во рацете ќе ти се...

Close