Божиќна магија на аеродром

Аеродромоте за време на празниците, посебно за Божиќните, се преполни со патници. Секој некаде брза, вознемирени лица, изгубен багаж. Но, канадската авиокомпанија WestJet на своите патници во 2013 година им приредува вистинска божиќна магија.

Патниците на аеродромот на виртуелниот Дедо Мраз му ги кажуваат нивните божиќни желби, а што се случува понатаму погледнете во видеото.

About the author: Admin Kolevi Support Team

Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Be the first to comment

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

No comments yet
Read more:
Легенда за Лагата и Вистината

Легендата вели дека еден ден Вистината и Лагата се сретнале на патот. - Добар ден, рече Вистината. - Убав ден,...

Close