Писмо до мојата поранешна девојка: Среќен сум што не ме задржа…

Драга личност која некогаш нешто значеше,

Ти пишувам за да ти се заблагодарам за твојата неспособност.

Да ги забележиш неверојатните … Продолжи понатаму...