Цветни улици

Што би можело да биде подобро од гледање како пролетта се  развива пред вашите очи?  За среќа, постојат голем број на живописни улички  каде што тоа може да се види  и да се случи. За сите вас  кои не можат да чекаат да ги видат  на пролет,  еве  некои слики од овие неверојатни цветни улиците од целиот свет.

Stockholm, Sweden

 

Grafton, Australia

 

Taiwan

 

Jerez, Spain

 

Brisbane, Australia

 

Bonn, Germany

 

Valencia, Spain

 

Kawachi, Japan

 

Cullinan, South Africa

 

Spello, Italy

 

Peloponnese, Greece

 

Вашето мислење и коментари?

About the author: Kolevi. Mk Support
Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март

КОЛУМНА НА ДАРКО ЈАНЕВСКИ: Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март Чарли Чаплин е бездомник. Случајно запознава убава, слепа девојка...

Close