ГАЛЕРИЈА

Чањ – Одмор 2010 година

Олимпик бич - Одмор 2011 година

Олимпик бич – Одмор 2011 година

Фурка - Одмор 2012 година

Фурка – Одмор 2012 година

Полихроно - Одмор 2013 гдоина

Полихроно – Одмор 2013 гдоина

IMG_0319

Фурка – Одмор 2014 година

DSCN0679

Охрид – Одмор 2015

IMG_0475

Попова Шапка 2014 година

Охрид на кратко 2011 година

Нашиот нов дом - 13 март првата средба со станот - 30 јуни предавање на клучевите - 04 јули 2015 година вселување во станот.

Нашиот нов дом – 13 март првата средба со станот – 30 јуни предавање на клучевите – 04 јули 2015 година вселување во станот.

Средување и осветување на станот 29 август 2015 година

Средување и осветување на станот 29 август 2015 година

 

DSC05001

Разни настани низ фотографии од 2012 година

Слики на Петар 2016 година

Слики на Петар 2016 година

Лептокарија - Одмор 2016 годинаЛептокарија – Одмор 2016 година

Фотографии 2017 година

Калитеа – Одмор 2017 година

Моменти преку слики – 2018 година

2019 година низ слики