Генијални пакувања за храна

За просечниот потрошувач, пакувањето на храната не е ништо повеќе од неопходно зло кое ги одржува производите безбедни – тоа не постои за човек да му се восхитува и да го цени, па поради тоа најчесто завршува во ѓубрето веднаш штом се испразни кутијата.

За некои иновативни дизајнирани пакувања, тоа не мора да биде случајот како што можете да видите во продолжение:

#Пакување за колачи

 

# Пакување за кикирики и повеќе од тоа

 

# Кесичката за чај може да биде и вака декоративно практична

 

# Пакувањето за чипс  може да се користи како чинија

 

Be the first to comment

Comments & Reactions

Come and join to kolevi.mk!!!

No comments yet
Read more:
Прогласот на Мирка Велиновска

Макeдонци, На 30 септември, македонскиот народ во земјава и дијаспората преку БОЈКОТ го отфрли ултиматумот од Преспа, но и членството...

Close