Ха, ха, ха….

Оди Мујо во амбуланта и ја прашува сестрата: Извинете каде се ставаат инекции во недела?
Сестрата му одговара: Во газот исто како и во понеделник.


Оди жена на пазар и на продавчката и вика: Скапо ви е сирењето.
Продавачката и одговара: Сирењето не е скапо туку ти лошо си се омажила.


Ја прашува мажот жената:
– Срце што има за ручек?
– Ништо – одговара жената.
– Па како ништо? И вчера беше ништо!
– Па направив за два дена.


По Фенг Шуи требало да се ослободиш од негативната енергија во домот и земав ги фрлив сметките! Одма подруго!

About the author: Kolevi. Mk Support
Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март

КОЛУМНА НА ДАРКО ЈАНЕВСКИ: Чарли Чаплин, последната паричка и 8 Март Чарли Чаплин е бездомник. Случајно запознава убава, слепа девојка...

Close