Игра

ти
во моите очи
јас
на твоите усни

во твоите дланки
јас
на моите трепки
ти

ти
во јас
во ти
јас.

About the author: Admin Kolevi

Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Be the first to comment

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Само луѓето со богат дух можат да уживаат во осаменоста

Човек кој е интелектуално подобар од другите, од самотијата има две придобивки: првата, што е сам, и втората, што не...

Close