InfoNet

Секој од нас има своја приказна, а КолевиНет е место каде можете да ја креирате сопствената споделувајќи спомени, настани, фотографии… да споделувате со вашите пријатели, семејството, колеги или со новите пријатели. Покажете им го на луѓето  тоа што вие сакате да го знаат за вас. Тоа што е најважно е дека на КолевиНет нема досадни реклами и спонзорирани објави.

КолевиНет – Моја социјална мрежа

На КолевиНет е овозможено:
• регистрирање на корисник
• логирање на корисник
• креирање на кориснички профил со фотографија
• уредување на кориснички профил
• најнови објави
• споделување на содржини и објави со разно ниво на приватност
• прикачени објави
• известување во реално време
• прикажување кој е приклучен
• прикажување на корисници кои можеби ги знаете
• изразување расположение на објавите
• споменување на корисник во објавата
• креирање на отворени, затворени или приватни (скриени)  групи
• испраќање на  GIPHY гифови в окоментарите или пораките
• поставување видео линкови
• поставување на аудио или видео фајлови
• изразување преку  реакции на пост како Ми се допаѓа, Смеа, Љубов…
• испраќање на пораки
• објавување на фотографии, креирање на албуми

МОЈ ПАТ! МОИ СОНИШТА! МОЈ ЖИВОТ!

ИЗРАЗИ СЕ НА КолевиНет!

ДА БИДЕМЕ ПОВЕЌЕ ПОВРЗАНИ!