Кое дете ја скршило вазната?

Ставете се во ситуација дека сведочите на следната сцена: пред вас стојат 4 деца, една мајка, а на подот има скршена вазна.

Без никој да тврди ништо, треба да откриете кое дете ја направило бељата.

Кое дете, според ваше мислење, ја скршило вазната? Одберете само едно.

Објаснувањето на одговорот се крие на следната страна…

2

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Вистинска љубов

... ништо не може да застане на патот на вистинската љубов. Дечко и девојка се заљубиле еден во друг и...

Close