Колку проценти го користите мозокот

Повеќето луѓе користат само околу 10% од нивниот мозокот. Некои научници заклучиле дека човекот е далеку од користење на сите ресурси што природата му ги дала.  Еве мал тест за да дознаете колку вие користие од вашиот  мозочен потенцијал.

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Искривени вредности

До мене седи еден и си го пие кафето без смартфон и без таблет. Ебате психопатот.   Деца, млади и возрасни...

Close