Како лесно да распоредите букет цвеќе во вазна

Популарниот YouTube корисник Дејв Хакс, кој со своите идеи воодушевува милиони луѓе, ќе ви покаже како правилно да организирате букет цвеќе во голема вазна, а овој мал и генијален трик ќе им биде од корист на многу жени.

Сè што ви е потребно е самолеплива трака која во облик на мрежа ќе ја залепите на самиот отвор на вазната. А како? Погледнете го видеото.

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
ШТО Е ПОТРЕБНО ЗА ДА СЕ ОТВОРИ ВРАТА ОД ЧЕЛИК, А НЕ Е УБАВ ЗБОР?

Решил некој цар, поради пополнување на местото на важена  функција на дворот, да ги тестира своите поданици. Веднаш се собрале сите...

Close