Љубов значи…

Многу е кажано за љубовта.

Што значи љубов? Љубов може да биде  и …

 

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Денот до небиднина

Уште едно утро будни сме... Го вдишуваш копнежот на човечкиот живот, издишуваш, размислуваш... рутинска програма повторувана секојдневно и нема промени....

Close