Мудрости за животот

Серија на илустрации кои можат на секому да му послужат како животни совети и лекции.  Лекции кои  треба да се научат и  кои можат да  му послужат на секој кој сака да дојде до мали „зен“ мудрости за животот.

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
СТРАНЕЦ

КАКО ОТУЃЕН БРАН, ЗАПЛЕТКАН НА БРЕГОТ НА СОНОТ ВО НЕПРОБОЈНАТА МРЕЖА НА НОЌТА ГО ФАЌАМ ВЕТЕРОТ ДА ГИ РАСПНЕ ЕДРАТА,...

Close