НАЈТЕШКАТА РАБОТА НА СВЕТОТ

Агенција на интернет и низ списанијата објавила лажен оглас за “најтешката работа на светот”, а на огласот се пријавиле 24 кандидати кои интервјуто за работа го извеле преку веб-камери.

Описот на работата во најмала рака е брутален:

– Речиси цело време ќе морате да стоите
– Од вас се очекува постојан напор
– Работите од 135 до неограничено работно време неделно
– Потребно е да знаете се’ за медицина, финансии и готвење
– Нема одмор
– Работата за празниците станува уште понапорна
– Немате време за спиење
– За својата работа нема да бидете платени

Погледнате го видеото за да видете зошто некои од кандидатите се погодени од откритието и се расплакаа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
АСОЦИЈАЦИЈА

Усни......Бакнеж.. Прегратка..... Љубов....чиста...слободна.. Сон...илузија... Момент....Вечност... Срека....тага.... Насмевка.......солзи.... Вистина......лага.... Храброст.....Страв... Посакување..... Средба.....Разделба... Јас.....Ти.....

Close