Наместо да го искара неговата мајка направила нешто генијално

Повеќето родители би ги искарале своите деца поради тоа, но оваа мајка направила нешто друго.

Нејзиниот син на ѕидот нацртал зелена куќичка. Меѓутоа наместо да го казни својот син, мајката на цртежот ставила рамка, а под него додала налепница со потпис, како што тоа се прави на вистинските уметнички дела во галериите.

Нејзиниот маж ова го споделил со своите следбеници на Твитер и го напишал следново:
– Децата ќе прават работи кои не смеат да ги прават, но исклучително помага кога ќе се ожените за личност која има смисла за хумор – пренесува тој.

About the author: Admin Kolevi

Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Be the first to comment

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Само луѓето со богат дух можат да уживаат во осаменоста

Човек кој е интелектуално подобар од другите, од самотијата има две придобивки: првата, што е сам, и втората, што не...

Close