Необични знаци за означување тоалет

Често се вели дека мажот и жената доаѓаат од спротивната страна на универзумот – почитувајќи ги разликите кои стојат помеѓу нас. А многу креативци, професионалци  како дизајнери, пистаели и  уметници, на инвентивен нов начин си поигруваат со таа идеа.

Еве еден избор на невообичаени и креативни знаци  за тоалет кои на забавен начин ги покажуваат разликите помеѓу Дамите и Господата.

 

 

 

 

 

 

 

Вашите коментари?

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
Не бидете себични

Се појави ненадејно. Во момент кога мислев дека веќе не можев да сакам, а и не планирав да го сакам....

Close