Events – Настани кои ги прославуваме

  20 ЈАНУАРИ  РОДЕНДЕНОТ НА ЈОВАНКА965f30_61438b0e08e74dbc9fc5d686f0fcd109

6 МАРТ РОДЕНДЕНОТ НА ПЕТАР 965f30_ac46fd59426e4e1a99f5209ef5c76542

 17 АПРИЛ РОДЕНДЕН НА ТОНИ965f30_4d47eacff75b4d81bceb567b80ff7e75

12 ЈУЛИ ПЕТРОВДЕН – ИМЕНДЕН НА ПЕТАРpetar i pavel

21 СЕПТЕМВРИ 2002 ГОДИНА ВЕРИДБАТАimg035  

26 ОКТОМВРИ 2002 ГОДИНА СВАДБА img032

ДРУГИ ПОВАЖНИ НАСТАНИ

30 ЈУНИ 2015 ГОДИНА ВРАЧУВАЊЕ НА КЛУЧЕВИТЕ ОД СТАНОТKoleviStan

4 ЈУЛИ 2015 ГОДИНА ВСЕЛУВАЊЕ ВО СТАНОТ

Нашиот нов дом - 13 март првата средба со станот - 30 јуни предавање на клучевите - 04 јули 2015 година вселување во станот.

Нашиот нов дом – 13 март првата средба со станот – 30 јуни предавање на клучевите – 04 јули 2015 година вселување во станот.

29 АВГУСТ 2015 ГОДИНА – ОСВЕТУВАЊЕ НА СТАНОТ

 DSCN0741  

DSCN0757