Одговор

Детето А

Ако го одбравте момчето во бела блуза, вие сте фокусирана и внимателна личност која често ги забележува најситните детали, кои инаку никој во околината не ги забележува.

Детето Б

Ако го одбравте најголемото девојче, тогаш сте емотивни и лесно ги решавате проблемите околу вас. Екстремно сте емпатични и тоа сите го забележуваат.

Детето В

Ако го одбравте насмеаното момче кое изгледа дека добро се забавува во целата непријатна ситуација, вие сте роден лидер. Знаете да ги фатите конците во свои раце, да се насмевнете гласно и да го изразите своето мислење.

Детето Г

Ако го одбравте најмалото девојче како виновно, грижливи сте и сакате да се потпирате на другите луѓе, бидејќи тие ви влеваат сигурност. Промислени сте и секогаш реагирате внимателно.

 

Објавено на: Црнобело