Одвојте време за најблиските

Во секојдневната трка со времето, себе и животот, забораваме кои се најважните луѓе, најважните моменти, најважните работи кои треба да ги направиме за себе и своите најблиски за време на празниците, семејните настани или средби.

Трката по времето го прави своето, кога нема да одвоиме време да бидеме со најблиските, времето ќе ги одвои од нас.

А поинаку видено како на видеото,  иако е рекламен материјал, ја отсликува суровоста на секојдневието кај повеќето од нас:

Текстови од истата категорија:

Welcome to NetMkd!

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
СТРАНЕЦ

КАКО ОТУЃЕН БРАН, ЗАПЛЕТКАН НА БРЕГОТ НА СОНОТ ВО НЕПРОБОЈНАТА МРЕЖА НА НОЌТА ГО ФАЌАМ ВЕТЕРОТ ДА ГИ РАСПНЕ ЕДРАТА,...

Close