Кога гласно разговарате на јавно место

Видето е снимено на аеродром, но ситуацијата може да се сретне на било кое јавно место кога во ваша близина  некој  разговара толку гласно што несакајќи  вие го слушате или едноставно не можете да го игнорирате разговорот.

Е кога и некој друг ќе разговара гласно, а при тоа разговорот е идентичен на вашиот,  ситуацијата и рекациите можете да ги видете на видеото:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
11 Марфиеви закони кои ќе ги разберат сите родители

Колку пати досега ви се случило парчето намачкан леб да ви падне баш на намачканата страна? Денот кога имате важен...

Close