Репринт на постови од страницата

Во ноќта снегулки паѓаат од небото полека, тивко и нежно го покриваат патот. Ако паднеш стани и продолжи да одиш. Не губат тие што паднале, туку тие кои останале да лежат.
Во човечкото срце светлината на надежта е вечна.
и дождот е убав кога има со кого да накиснеш...
Внимавај на кого го даваш клучот на твоето срце, за да не треба да ја менуваш бравата еден ден.
Тој што ја бара вистината, мора да знае и како да ја поднесе.
Надеж.Чекајќи во зимската ноќ за подадена рака и стоплено срце.
Времето одлучува кого ќе сретнете во животот, вашето срце одлучува кого сакате во вашиот живот, но вашето однесување одлучува кој ќе остане во вашиот живот!
Луѓе без кои не можеме да живееме, а мора да ги пуштиме да одат….
About the author: Kolevi. Mk

Секое семејство има своја приказна. Ова е нашата.

Comments & Your reaction to the content

Come and join to kolevi.mk!!!

Comments

No comments yet
Read more:
Одговорт зошто македонецот не е Proud

Царовска до Тамара: Викни “За Македонија”, последниот еднорог Вокалната солистка Тања Царовска која гради меѓународна кариера а нејзиниот глас се...

Close