Be the first to comment

Leave a Reply

Read more:
И кога љубовта ќе згасне, споменот останува засекогаш

На крајот од едно поле стојат Љубовта и Самотијата и набљудуваат млад заљубен пар. Самотијата ѝ вели на Љубовта: „Се...

Close