Паметен и успешен бизнисмен

Маж бизнисмен и испраќа порака на жена си: Драга, верувам дека ќе ме разбереш, сега кога ти имаш 54 години, имам потреби кои ти повеќе не можеш да ги задоволиш.

Јас сум многу среќен со тебе, ти си прекрасна сопруга … Продолжи понатаму...