Ризикот не е само дел од животот, животот е ризик

Светот е празна оаза каде нашиот ум бескрајно лудо се весели…играјте си каде и да најдете задоволство нека стане вистина.

Да направиме голем скок ! – да избереме помеѓу она што навистина сме подготвени да го сториме и она што Продолжи понатаму...

Денот до небиднина

Уште едно утро будни сме…

Го вдишуваш копнежот на човечкиот живот, издишуваш, размислуваш… рутинска програма повторувана секојдневно и нема промени. Самата анализа не е доволна таа ти дава само информации и за што најпосле !?

–  за уште повеќе сомнежи.… Продолжи понатаму...