МАКЕДОНСКОТО ВИНО

Приказната  за Македонското вино е приказна со безброј ликови, вкусови и тајни на рецептите  кои традиционално и со векови се пренесуваат од генерација на  генерација. „Тоа е приказна која не знае за почеток и  крај„.


Во  Македонија виното е
Продолжи понатаму...

Зошто црвеното вино е добро за вашето срце?

Со секое славење и празнување може да се искомбинираат доброто расположение и доброто здравје  и  задоволството што ни го овозможува чашата квалитетно, црвено вино.

Историја

Уште одамна постојат податоци за бенефитот од консумирањето на црвеното вино, како и за неговото … Продолжи понатаму...