Сиромашната жена и стиснатиот продавач

СИРОМАШНА ЖЕНА влегла во продавница барајќи роба на „вересија“. Следувал шок!
Лујза Редан, мизерно облечена жена, влегла во продавницата. Се приближила до сопственикот на продавницата на најпонизен начин и го запрашала дали може да и даде некои од намирниците. Нежно, … Продолжи понатаму...