Паметно куче

Во една месарница, влегува куче, но месарот веднаш го брка надвор. Сепак тоа е упорно и постојано се враќа држејќи платнена торба во забите. По некое време месарот, љубопитен, ја зема торбата и гледа што има во неа. Внатре наоѓа … Продолжи понатаму...

Хороскопските знаци пред шалтер

Прва во ред е ДЕВИЦА-та. Таа ги има сите документи стокмени во папка.

Позади неа е ЈАРЕЦ-от. Спремен е да се буни зошто се можело побргу да се среди се само ако …

ОВЕН-от не го напуштил редот и отишол … Продолжи понатаму...

Месецот на раѓање ја открива вашата судбина, и што ве очекува

Судејќи според научниците и статистиката, месецот на раѓање влијае на вашето однесување, кариера, љубовен живот…

Месецот во кој сте родени може да открие многу работи за вас. Во нумерологијата месецот на раѓање се користи за да се одреди карактерот на … Продолжи понатаму...

Кое дете ја скршило вазната?

Ставете се во ситуација дека сведочите на следната сцена: пред вас стојат 4 деца, една мајка, а на подот има скршена вазна.

Без никој да тврди ништо, треба да откриете кое дете ја направило бељата.

Кое дете, според ваше мислење, Продолжи понатаму...

Да даде господ лајк да не видиш

Новиот бран желби и честитки што масовно се упатуваат кон одредени професии, соседи или, пак, најразновидни опоненти како израз на некое незадоволство или завист кон нив, при секојдневната вербална комуникација меѓу граѓаните, како и онаа по социјалните мрежи.

Станува збор … Продолжи понатаму...