Зошто треба да пиете кафе секој ден?

Дали сте знаеле дека кафето изобилува со антиоксиданси кои се многу значајни за одржување на оптимално здравје?

И покрај тоа што овошјето и зеленчукот се богати со антиоксиданси, утврдено дека човековиот организам највеќе ги апсорбира овие корисни состојки токму од … Продолжи понатаму...