TOKSIČNI LJUDI

TOKSIČNI LJUDI: KAKO SE ZAŠTITITI OD TRAČALICA, NESRETNJAKOVIĆA, EGOISTA, MANIPULATORA, UVRNUTIH SUDIJA

 

Koliko god da je u životu važno naučiti kako se nositi s različitim tipovima ljudi, toksični ljudi nikad neće biti vrijedni vašeg vremena i energije – a Продолжи понатаму...

Веќе немам …

Веќе немам трпение за некои работи, не затоа што сум станал арогантен, туку едноставно затоа што сум до една точка во животот кога не сакам веќе да трошам време на она што ми е непријатно, или на она што ме … Продолжи понатаму...

Како да препознаете лажни пријатели?

Замислете дека имате пријател/ка, некого што го сакате и кому се доверувате, а таа личност всушност има негативни чувства према вас. Секако, кога сте заедно ќе ви се насмее, но во своето срце не ви посакува добро, чувствува огорченост, а … Продолжи понатаму...